link-hoang-UoqAR2pOxMo-unsplash.jpg

Bakgrund

Om Smooth Life

Smooth Life är en annorlunda fastighetsmäklare som startades 2021 av tech-entreprenören Ludvig Granberg & fastighetsmäklaren Jonatan Söderström. Jonatan, som bor i Marbella sedan sju år tillbaka, fick besök av Ludvig som berättade att han under våren varit sugen på att köpa lägenhet i Marbella med några kompisar men stött på en del hinder. Dels var tajmingen inte rätt för alla och dessutom ville Ludvig inte slita på vänskapen när de skulle komma överens om detaljerna.

 

Jonatan hade i sin roll som mäklare stött på andra problem. Drömmen om ett andra hem på solkusten har letat sig till allt fler svenskar men många kommer ner med för liten budget. 2,5 miljoner kr kan låta som mycket pengar men i Marbella är det väldigt svårt att hitta något för den summan.

 

Efter att ha diskuterat sina utmaningar under ett par dagar formades idén om Smooth Life. Vi insåg att vi kan erbjuda ett koncept där fem köpare oberoende av varandra får köpa ett boende tillsammans. Vi på Smooth Life hanterar allt det krångliga och köper till och med in snygga och kvalitativa möbler till boendet.

 

“Hos oss kan du köpa ett femtedels hem, bo tio veckor per år och bara betala ett minimum av löpande kostnader”. Det är svårslaget!

 

För så lite som 1,3 miljoner kr får man del i en nyproducerad penthouse-lägenhet i ett bra läge med tre sovrum och två terasser. Självklart med tillgång till pool. Betalar man istället 2,35 miljoner kr får man ett så kallat townhouse med tre till fyra sovrum. Oslagbart.

 

Blir du nyfiken på konceptet är du välkommen att ta kontakt med oss.

zane-lee-TosUGwhXNRE-unsplash.jpg
Jonatan-Söderström-800x800.png

Jonatan Söderström
Grundare & VD
Marbella

Mandana_Karim.jpg

Mandana Karim 
Digitala medier
Halmstad

IMG_0582.jpg

Ludvig Granberg
Grundare & Ordförande
Halmstad

Screenshot_20220404-213447_Instagram.jpg

Linda Söderström Homestyling
Marbella

1590137635437.jpeg

Erik Berger
Jurist
Marbella