top of page

Om Smooth Life

Smooth Life grundades 2021 av tech-entreprenören Ludvig Granberg & fastighetsmäklaren Jonatan Söderström. Vår vision är att fler ska kunna äga sitt boende i solen och göra delägandet av en nyproducerad lägenhet eller villa i Marbella supersmidigt.

Styrkan med vårt erbjudande:

  • Betala mindre både vid inköpet och per månad.

  • Smooth Life hanterar inköp, styling & administration.

  • Njut av riktigt smidiga veckor i solen.

Se teamet nedan eller kontakta oss.

link-hoang-UoqAR2pOxMo-unsplash.jpg
Jonatan-Söderström-800x800.png

Jonatan Söderström
Grundare & VD, Marbella

Jonantan Söderström har bott i Marbella i åtta år och jobbat i fastighetsbranschen i sex år. Familjens tre barn går i Svenska skolan i Marbella och Jonatan är mycket väl bevandrad i området. LinkedIn

Mandana_Karim.jpg

Mandana Karim 
Digitala medier, Halmstad

Mandana Karim har en bred bakgrund inom digitala medier och har flera utbildningar inom marknadsföring och ekonomi. Hon har tidigare jobbat på Google i Silicon Valley.

IMG_0582.jpg

Ludvig Granberg
Grundare & Ordförande, Halmstad

Ludvig Granberg är entreprenören som mellan 2008 och 2018 drev bolaget Hemsida24. Nu är han med och driver ett par bolag parallellt, bland annat bolaget r360 Resort Systems samt Qiwio. Under 2014 och 2015 bodde Ludvig i Marbella med sin familj. LinkedIn

Screenshot_20220404-213447_Instagram.jpg

Linda Söderström
Homestyling, Marbella

Linda Söderström har bott i Marbella i åtta år och har full koll på den lokala fastighetsmarknaden, hon arbetar med inredning och styling. Familjens tre barn går i Svenska skolan Marbella.

1590137635437.jpeg

Erik Berger
Jurist, Marbella

Erik Berger har bott i Marbella en längre tid, han är jurist från Sverige och driver idag ett spanskt bolag med inriktning på juridik kring spanska bostadsaffärer, juridisk rådgivning och redovisning.

bottom of page