top of page
 Tillgänglig för reservation nu! 

Townhouse med egen pool  Marbella, New Golden Mile

Speciellt med detta objekt:
  • Rymligt townhouse i lyxig urbanisation med många bekvämligheter

  • Fantastisk havsutsiktutsikt

  • Gångavstånd till stranden

  • Lummigt, lugnt och skönt men ändå nära allt

  • Andas lyx med mycket hög kvalitet på material och möbler                  

Sovrum_ikon.png
3 sovrum
Badrum_ikon.png
4 badrum
HOME_illustration.png

200 m2 inomhus

Terass.png

250 m2 terrass

Jonatan-Söderström-cirkel.png

Jonatan Söderström

Fastighetsmäklare

073-561 7480

Serene 3.jpeg

Köp hus nära Marbella, New Golden Mile

Nu finns möjligheten att köpa en del av ett nybyggt, rymligt townhouse i en lyxig, gated urbanisation med många faciliteter. Huset erbjuder stora fönster från golv till tak med tillgång till mycket rymliga terrasser och en privat trädgård med soligt västläge.

 

Entréplan med kök och vardagsrum i öppen planlösning med tillgång till en stor terrass med en vacker pergola. Här finns en stor lounge, middagsbord för upp till 12 personer och precis bredvid, den läckra privata poolen. På andra våningen finns 3 sovrum och huset har totalt 4 badrum. Den exotiska takterrassen erbjuder en massiv panoramautsikt över medelhavet, här finns en stor jacuzzi, utedusch och många solstolar.

 

Urbanisationen är belägen vid New Golden Mile, i Estepona kommun, med endast några minuters bilväg till Marbella.

 

Inredning och styling ombesörjs av en erfaren, svensk inredningsdesigner med möbler av mycket hög kvalitet. Det nyproducerade townhouset utrustas med lyxiga tillval, efter färdigställande kommer ett gediget arbete utföras för att maximera huset samt terrasser med bekvämligheter.

 

Detta townhouse passar alla som vill ha ett rymligt och modernt semesterhem i en lugn miljö men ändå ha närheten till Marbellas fulla utbud av stränder, sportaktiviteter, restauranter, nattliv och service. I urbanisationen finns bland annat ett stort poolområde och en rolig lekplats för barnen. Om detta låter intressant, boka gärna in ett videomöte för att få reda på alla detaljer.

Serene 1.jpeg
Serene 2.jpeg
Serene 4.jpeg
Serene 6.jpeg
Serene 5.jpeg
Serene 7.jpeg
Serene 8.jpeg

Områdesbeskrivning - Hus nära Marbella, New Golden Mile

New Golden Mile sträcker sig mellan Marbella och Estepona, detta townhouse är beläget i ett gated community, väldigt nära San Pedro i västra Marbella. Huset ligger i direkt anslutning till den moderna golfbanan Atalaya Golf & Country Club, med 36 hål och en mycket populär golf academy.

 

I närheten återfinns några av de absolut bästa stränderna på Costa del Sol. Området tilltalar familjer och par tack vare dess idealiska läge och överflöd av lokala bekvämligheter.

 

Området har haft en explosionsartad ökning i popularitet bland internationella köpare, mycket tack vare läget med närheten till Marbella, den höga kvaliteten på bostäderna i området och det faktum att man inte får bygga högre byggnader här.

bottom of page