top of page
 Tillgänglig för reservation nu! 

Lägenhet vid stranden med havsutsikt i El Higueron

Speciellt med detta objekt:
  • Gångavstånd till 5-stjärniga Hilton, ett inkluderat diamantkort ger tillgång till alla faciliteter; spa, gym, padel, beach volleyboll, strandklubb, gratis shuttle bus service till stranden mm.

  • Havsutsikt

  • Mellan Malaga och Marbella

  • Andas lyx med mycket hög kvalitet på material och möbler    

  • Ta tåget från flygplatsen      

Sovrum_ikon.png
2 sovrum
Badrum_ikon.png
2 badrum
HOME_illustration.png

66 m2 inomhus

Terass.png

35 m2 terrass

Jonatan-Söderström-cirkel.png

Jonatan Söderström

Fastighetsmäklare

073-561 7480

Köp lägenhet i El Higueron, mellan Marbella och Malaga

Nu finns möjligheten att köpa en del av en nybyggd, exklusiv lägenhet med en fantastisk havsutsikt i en lyxig urbanisation med mängder av faciliteter.

 

En modern lägenhet med öppen planlösning, 2 sovrum och en stor terrass om 35 m2 belägen i omåttligt populära El Higueron, med direkt närhet till medelhavet.

 

Inredning och styling ombesörjs av en erfaren, svensk inredningsdesigner där möbler av mycket hög kvalitet ingår i köpet. Den nyproducerade lägenheten utrustas med lyxiga tillval, efter färdigställande kommer ett gediget arbete utföras för att maximera lägenheten och terrassen med bekvämligheter.

 

I köpet ingår ett medlemskap i Higueron Resort som innebär fri tillgång till lyxhotellet Hilton Curios och Higueron Resorts faciliteter som gym, spa, padel, beach volleyball, exklusiv beach club mm.

 

Avnjut frukosten på stranden, ett stenkast från lägenheten, eller ta tåget till Malaga på 15 minuter. Det här är en fantastisk investering i den mest attraktiva urbanisationen i området. Om detta låter intressant, boka gärna in ett videomöte för att få reda på alla detaljer.

Seaviews reserve 1.jpeg
Seaviews Reserve 3.jpeg
Seaviews Reserve 4.jpeg
Seaviews Reserve 5.jpeg
Seaviews reserve 2.jpeg

Områdesbeskrivning – Lägenhet i El Higueron, mellan Marbella och Malaga

El Higueron är ett stort, exklusivt bostadsområde mellan Marbella och Malaga. De första skisserna av El Higueron utvecklades redan 1998 och idag är området ett av de mest eftertraktade bostadsområdena på Costa del Sol. Jakten på excellens, välbefinnande, lyx och säkerhet har alltid varit grundläggande begrepp i all utveckling av orten.

 

El Higueron ligger mellan Marbella och Malaga och har blivit ett omåttligt populärt område tack ett högt läge med magisk utsikt över medelhavet, de vackra sandstränderna och alla bekvämligheter som erbjuds genom 5-stjärniga Hilton Curio och El Higueron Resort, hela området andas lyx, bekvämlighet och välbefinnande.

bottom of page