top of page
 Tillgänglig för reservation nu! 
Inflytt hösten 2023

Lägenhet i Marbella – Penthouse med två enorma takterrasser

Speciellt med detta objekt:
  • Penthouse med jacuzzi, utomhuskök och lounge

  • Fantastisk utsikt

  • Gångavstånd till stranden

  • Närhet till service

  • Andas lyx med mycket hög kvalitet på material och möbler             

Sovrum_ikon.png
3 sovrum
Badrum_ikon.png
2 badrum
HOME_illustration.png

110 m2 inomhus

Terass.png

115 m2 terrass

Jonatan-Söderström-cirkel.png

Jonatan Söderström

Fastighetsmäklare

073-561 7480

Aires 7.jpeg

Köp lägenhet i Marbella

Nu finns möjligheten att köpa en del av en nybyggd, lyxig och luftig lägenhet i Marbella. En fantastisk lägenhet belägen på sjunde våningen, högst upp i byggnaden, med två enorma terrasser om totalt 115 m2. Lägenheten är belägen i hjärtat av Marbella, i La Campana/Nueva Andalucia, med promenadavstånd till havet och all tänkbar service.

 

Inredning och styling ombesörjs av en erfaren, svensk inredningsdesigner där möbler av mycket hög kvalitet ingår i köpet. Den nyproducerade lägenheten utrustas med lyxiga tillval och efter färdigställande kommer ett gediget arbete utföras för att maximera lägenheten och terrasserna med bekvämligheter.

 

Lägenheten erbjuder en öppen planlösning där vardagsrum och samtliga tre sovrum har direkt tillgång till någon av de två otroligt stora terrasserna. Master har ett eget badrum ensuite, de andra två sovrummen delar på ett andra badrum.

 

Terrasserna, i en exotisk miljö med palmer och vackra växter, kommer att rymma en stor lounge med modern pergola, utekök, jacuzzi, utedusch, middagsbord för många gäster samt solstolar.

 

Genom att köpa en del av denna lägenhet i Marbella får du väldigt mycket för pengarna och kommer garanterat att njuta av bostaden och läget. Om detta låter intressant, boka gärna in ett videomöte för att få reda på alla detaljer.

Aires 2.jpeg
Aires 9.jpeg
Aires 1.jpeg
Aires 3.jpeg
Aires 6.jpeg
Aires 8.jpeg

Områdesbeskrivning - Lägenhet i Marbella

La Campana, som är en del av Nueva Andalucia, ligger mitt emellan den klassiska golfdalen och den charmiga staden San Pedro. Det är ett område som växer väldigt fort i popularitet bland internationella köpare. Med ett perfekt läge i Marbella finns all tänkbar service runt hörnet och möjlighet till en trevlig promenad ner till stränderna i Puerto Banus och San Pedro.

 

Golfklubben Los Naranjos gör en ambitiös satsning för att bygga den bästa padelklubben på Costa del Sol, den kommer att ligga endast ett stenkast bort och projektet planeras vara färdigt ungefär samtidigt som inflyttning i lägenheten sker.

 

Här finns möjligheten att investera i ett av de snabbast växande områdena i Marbella.

bottom of page